WELKOM BIJ ZONNE-INITIATIEF HOORN!

Kunt of wilt u geen zonnepanelen op uw eigen dak plaatsen, maar wilt u wel bijdragen aan een beter milieu en zorgen voor eigen energieopwekking? Leest u dan verder!

Zoals men weet, draagt ons milieu een enorme last. Deze last is voor een groot deel ontstaan door onze manier van energieopwekking. Maar er bestaat een alternatief, zonnepanelen! Door het plaatsen van zonnepanelen wordt het opwekken van energie vrij van CO2 uitstoot en zorgt het voor een beter milieu.

Naast het milieu is het hebben van zonnepanelen ook financieel interessant. Het zelf opwekken van energie zorgt er namelijk voor dat je elektriciteitsrekening omlaag gaat. Door het aanschaffen van zonnepanelen help je dus het milieu en je eigen portemonnee!

Wij van het Zonne-initiatief Hoorn snappen dat het niet voor iedereen mogelijk is om zonnepanelen op eigen dak te nemen, of dat er mensen zijn die dit simpelweg niet willen. Daarom bieden wij als Non-Profit organisatie een manier om toch gebruik te kunnen maken van zonnepanelen.

Zonne-initiatief Hoorn zoekt voor u daken in Hoorn die geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Als u via ons investeert in zonnepanelen worden deze op de geschikte daken in Hoorn geplaatst en kunt u meedoen aan het verbeteren van het milieu en beginnen met besparen op uw energierekening!

Voor vragen kunt u hier een bericht achterlaten of mailen met info@zonneinitiatiefhoorn.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *